Användarvillkor

Vi vill att du ska få en säker och bra upplevelse av Coinweb.se. Därför kan du på denna sida läsa om våra användarvillkor, som gäller för att använda vår informationskanal Coinweb.se.

Vi rekommenderar att du läser och bekantar dig med de villkor som du hittar på den här sidan, för att använda webbplatsen. Coinweb.se är en tjänst (hädanefter kallad ”Tjänsten” eller ”Coinweb”) som utvecklas och förvaltas av Blockchain AS (hädanefter ”Blockchain”, ”oss” eller ”vi”) Villkoren i detta avtal reglerar förhållandet mellan Blockchain och den tjänst som vi erbjuder. Genom att använda Tjänsten accepteras villkoren som anges i detta avtal. Ordet ”Användare” kommer hädanefter att användas för att representera personer som använder tjänsten.

PARTNERS

Coinweb.se marknadsför flera kryptobörser, ICO: s och andra varor och tjänster som är förknippade med kryptovaluta. Samarbetspartners ansvarar för registrering, bearbetning och spridning av deras varor och tjänster. Vi upplyser om att Coinweb.se erhåller provision för vidareförmedling av registreringar och inköp av varor / tjänster. Coinweb.se kan också innehålla, eller kan förmedla via post eller e-post, referenser till samarbetspartners.

Tjänsten är gratis och är utan förpliktelser för dig som kund.

För oss är din säkerhet en av våra första prioriteringar!

Därför är det viktigt för oss att vi alltid använder en uppdaterad säkerhetsplattform. Detta innebär att all din information kommer att behandlas konfidentiellt och hela tiden på ett säkert sätt genom vår krypterade SSL-anslutning, både för oss och våra partners. Tack vare detta kan du på ett säkert sätt fylla i din personliga information.

Din e-postadress är säkrad hos oss!

Läs mer om detta i vår sekretesspolicy. När du skriver ett avtal med Coinweb.se accepterar du vår sekretesspolicy och användning av cookies. Din e-postadress kommer endast att användas till Coinwebs nyhetsbrev. Den kommer aldrig att säljas vidare till tredje part.

MÖJLIGHET ATT ÖVERKLAGA

Om du vill lämna in ett klagomål om tjänsten kan du kontakta vår kundtjänst, hej (@) coinweb.se. Förhoppningsvis kan alla parter nå en överenskommelse eller en gemensam förståelse genom god kommunikation.

FRISKRIVNING AV ANSAVR

Coinweb är en marknadsföringsplattform för Bitcoin, altcoins och kryptovaluta och allt som berör detta, där samarbetspartners (hädanefter kallade ”Partners”) är säljare/tjänsteleverantörer vid alla köp. Vi är inte involverade i köpavtal mellan Partner och användare (hädanefter kallade ”Användare) Vi agerar inte heller i något sammanhang på uppdrag av, eller som representant för någon Partner.

Coinweb.se är bara ansvarig för främjande av Partners och kommer inte att vara ansvarig för ersättning eller avtalet mellan Användare och Partners.

Coinweb.se ansvarar inte för att information eller data som kommuniceras via webbplatsen eller via e-post är komplett, aktuell eller korrekt.

Coinweb.se kan därför inte ta något ansvar för skador eller förluster, direkt eller indirekt orsakade av den information som har blivit tillgänglig. Informationen ska inte betraktas som någon form av finansiell rådgivning.

Vi har inget ansvar för Användaren ifall en vara eller tjänst har brister, eller om det getts ofullständiga eller felaktiga uppgifter och upplysningar om en vara eller tjänst eller Partner, om Användare ångrar ett köp eller om leveransen försenas.

All information om tjänsten är av kommersiell natur och inte avsedd att vara rådgivande.

Investeringar och handel med kryptovaluta är riskabelt. Rådgör med en kvalificerad finansiell rådgivare innan du tar beslut. Coinweb.se är bara en informationsportal och kommer inte att hållas ansvarig för de ekonomiska beslut som fattas av våra besökare.

Coinwebs målsättning är att vara en säker kanal för information och tjänster för Användarna. Vi kan dock inte garantera att alla parter hela tiden agerar i enlighet med lagar och förordningar. För att bättre säkerställa att Coinweb är en säker marknadsplats, önskar vi feedback från Användarna ifall de har negativa eller positiva erfarenheter av våra partners.

För mer information om säkerhet och integritet så kan du läsa mer på vår sida om sekretesspolicy.

FEL OCH BRISTER

Vi tar inget ansvar för fel eller brister i tjänsten. Vi kan inte garantera att Tjänsten eller de tekniska lösningarna alltid är tillgängliga, och vi är inte ansvariga för fel, brister eller andra problem i tekniska lösningar, erbjudanden eller information som presenteras på Tjänsten. Erbjudanden från Partners publicerade av Tjänstens redaktion, Tjänstens användare eller Tjänstens Partners.

Vi förbehåller oss för fel och det kan inte garanteras på något sätt att den information, erbjudanden eller information som tillhandahålls på Tjänsten stämmer eller kommer att vara giltiga.

IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Rättigheter till Tjänsten och innehåll på Tjänsten tillhör varumärkena Coinweb, Blockchain, Partner eller andra Blockchain samarbetspartners. Sådana rättigheter kan inte användas av Användare eller andra utan skriftligt medgivande från oss.

Genom att använda Tjänsten och överföra innehåll till Tjänsten ger Användaren en evig icke-exklusiv licens att använda innehållet på Tjänsten och till eventuella framtida tjänster som vi erbjuder. Vi har också rätt att ändra och överlåta sådant innehåll.

Allt material som skrivs ut eller laddas ner från tjänsten får endast användas för personligt bruk.

ÄNDRING AV AVTAL

Vi förbehåller oss rätten att ändra detta avtal. Villkoren för användning av sidan kan ändras när som helst, och när du använder webbplatsen efter att sådana ändringar är publicerade, så accepterar du de nya villkoren. Nya versioner av avtalet kommer alltid att vara tillgängligt på Tjänsten.

Det är den senaste versionen av avtalet som är tillgängligt på Tjänsten som gäller.