bittrex norge
Exchange

Bittrex

Nyckeltal
Fee
0.25%
Tradingpar
271
Öppna konto
 • Överblick
 • Recensioner
 • Överblick
 • Värdering
 • Recensioner

Bittrex

Om du kommer inom en ny hemsida som driver med handel av kryptovaluta, vill de flesta fråga sig själva om det är något de kan lita på? Såklart, det är naturligt för människan att vara skeptisk. Speciellt när det kommer till pengar, valuta eller andra värdefulla saker.

Vi människor letar alltid efter något som är bättre, något som är ett steg upp från det vi känner idag. När det är sagt, är Bittrex en sida du kan lita på när det gäller trading av kryptovaluta?

Bakgrund

Bittrex har hållt på i USA sedan 2014. De hävdar att vara nästa generation när det gäller trading inom kryptovaluta. Byggd upp och backad av erfarenheter som kommer från företag som både Amazon.com och Microsoft. Det kan vara att detta är plattformen du önskar att göra affärer med. Grundläggaren av Bittrex, Bill Shihara har elva års erfarenhet från sitt jobb i Microsoft. Där jobbade han med system och säkerhet. I Amazon jobbade han som säkerhetsingenjör, samlade en enorm kunskap om IT-säkerhet. Han har samlat ihop ett team som tillsammans har en imponerande plattform av erfarenheter som kan sättas i praksis.

Verifiering av konto

När jag skulle registrera ett konto hos dem, var det inga problem. Problemen startade när jag skulle verifiera mitt konto. Det uppstod ett fel när jag fyllde ut min verifisieringsinfo. Då fick jag besked om att ”de inte fann mig i sina offentliga register. Jag måste registrera mig med telefonnummer eller söka om ett utvigdat konto.” Det tyckte jag var lite konstigt då all information jag hade uppgett var korrekt.

Därefter testade jag och verifisiera mitt konto via telefon. Det visade sig också att vara lite problematiskt då sidan bara ”jobbat” utan resultat. Den fortsatte att jobba i 2 timmar, utan tur. Så vad händer när du inte får verifisiera ditt konto? Jag bestämde mig för att söka efter ett utvigdat konto, då kräver de bild av ditt ansikte och en form för identifikation. Först då gick allt i ordning och jag kunde starta att använda tjänsten.

Säkerhet

Sedan teamet till Bittrex har såpass god erfarenhet med IT-säkerhet, har de lagat en fin plattform så att vi som kunder känner oss trygga när vi trader på deras sida. Säkerhet är viktigt på denna plattformen och det märks. Exempel på det är om du har bytt password, då kan du inte göra några uttag på 24 timmar. Eller att du bara kan ta ut 3 Bitcoin per dag. Men om du väljer att  upprätta ett utvigdat användarkonto, ökas gränsen till 100 Bitcoin om dagen. Men här har de ökat verifisieringen betraktligt och säkerheten är därmed ycket bättre.

Trading

Sidan i sig själv är bra utformad och funktionell. Det kan nämnas att du måste ha ett registrerat konto för att få en djupare förståelse av plattformen. I fönstret där tradingen föregår, kan du se två sidor. Det är ett ”köp” och ”sälj” fönster. Du kan manuellt skriva in hur mycket du önskar att köpa eller sälja. Innanför dina ramar för ditt konto eller utifrån hur mycket du har satt in.

Du kan också använda något som kallas en ”order bok”, den ligger nederst på sidan. Den funktionen visar vad det nuvarande priset för en trade ligger på. Det är också automatiserade tjänster som ”GTC” som betyder ”good til” canceled”. GTC ger investerare bekvämligheten med att placera affärer på angivna prispunkter, även kallade gränsvärden, som fortfarande gäller tills de når ett utgångsdatum, exekveras eller avbryts.

Konklution –

Bittrex erbjuder en tjänst där valuta handlas med ypperlig säkerhet. Denna hemsida kan användas både som en säker ”Plånbok” samt en ordentlig plattform för att bedriva trading med kryptovaluta. Kundservicen kunde ha vart bättre, men det menar jag de tar igen vid att ha såpass högt fokus på säkerheten. De behöver kanske lite förbättringar här och där. Men till sist en ordentlig o städad plattform för trading med kryptovaluta.

Värdering
Fördelar
 • Säkerhet är högsta prioritet!
 • Enkelt användargränssnitt
 • Automatiserade tjänster
Nackdelar
 • Verifieringen kan vara besvärlig och tråkig
 • Du kan uppleva att kundservicen är trög
 • Du kan inte överföra EUR eller USD till trading.
Slutsats

Bittrex är välskött och erbjuder en tjänst där valuta handlas med hög säkerhet. Den har en snygg plattform. Webbplatsen kan också användas som en säker "Plånbok" för att förvara dina coins.

Öppna konto
[RICH_REVIEWS_SHOW category="page" id="126" num="all"] Se flera
Skriv recension
[RICH_REVIEWS_FORM]