Om webbplatsen

Coinweb strävar efter att vara Svergies främsta informationsportal för nyheter om Bitcoin och kryptovalutor. Vi publicerar dagligen nyheter och artiklar om vad som händer på marknaden. För många är detta ett väldigt nytt ämne, och vi strävar efter att vara en legitim källa till information där svenskar hittar uppdaterad och korrekt information.

På vår webbplats hittar du artiklar om kryptovalutor, information om börser, pågående och kommande ICOer, aktuella nyheter, samt guider och kurser för den som vill lära sig mer om ett mycket spännande ämne.

Kryptovalutor öppnar upp för ett nytt och spännande investeringsuniversum, och få har undgått den kraftiga tillväxten som bland annat Bitcoin och Ethereum har haft under de senaste åren. Kryptovalutor handlar inte bara om Bitcoin och Ethereum. Marknaden består av över 2000 olika valutor. Våra kurser och guider hjälper dig att komma igång, om du vill utforska investeringsmöjligheterna i dessa valutor. Det är mycket viktigt att känna till riskerna och volatiliteten på marknaden, innan du bestämmer dig för att investera. Vi på Coinweb hjälpa dig att komma igång och ger dig den kunskap du behöver.

VILKA ÄR VI?

Vi är engagerade människor som tror på Bitcoin, och tekniken bakom kryptovalutor. Bitcoin bygger på blockkedjeteknik och vi är övertygade om att tekniken kommer att revolutionera många branscher, samt skapa nya tillämpningar som kommer att påverka, samt vara en naturlig del av livet i framtiden. Vi investerar även i ett brett spektrum av kryptovalutor och tillbringar därför mycket tid på att försöka hålla oss uppdaterade om vad som händer på marknaden. Den kunskap som vi samlar in vill dela med våra läsare, så att de kan delta och lära sig mer om marknaden för kryptovalutor.

Kom igång nu – gå direkt till:

KONTAKTA OSS OM DU:

  • Har några frågor
  • Vill ge feedback
  • Önskar reklamplats på vår hemsida
  • Vill samarbeta med oss
  • Vill skriva artiklar för oss

Vi ser fram emot att ge dig senaste nyheterna och vara den bästa källan till kunskap om blockkedjeteknik, Bitcoin, och andra kryptovalutor.

Coinweb-teamet

e-post:   hej@coinweb.se